Banciaire Financiering | FSV Corporate Finance

Een goede begeleiding biedt uitkomst

Bancaire Financiering
FSV Corporate Finance begeleidt regelmatig cliënten bij het verkrijgen van een financiering benodigd voor de aankoop van een onderneming als ook financieringen voor een Management Buy-In of Management Buy-Out.

Wij zien het begeleiden van de financieringsaanvraag als een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Een financieringaanvraag luistert erg nauw. Potentiële financierders moeten kunnen beschikken over de juiste en actuele informatie. Het samenstellen van een aankoop-of waarderingsmemorandum als onderbouwing van de aanvraag is daarbij van essentieel belang.

De professionals van FSV Corporate Finance hebben jarenlange ervaring op het gebied van financieringsaanvragen. We zijn bekend in de bancaire sector en beschikken over een uitgebreid netwerk van investeerders (informals, participatiemaatschappijen, venture captalists, family offices etc). Onze kennis, onze ervaring en ons netwerk dragen bij aan de juiste invulling van uw financiering.

Geurt Hogenbirk, onze financieringsdeskundige, begeleidt uw bancaire financieringsaanvragen en regelt voor u de beste financieringsconstructies.

Contact

Laat een bericht achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Niet Leesbaar ? Opnieuw captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Call Now Button