MBO MIBI | FSV Corporate Finance

Van manager naar (mede)eigenaar

Management buy-in
U wilt zelfstandig ondernemer worden door het kopen van een bestaande onderneming? Dan is de eerste stap een afspraak te maken met de onafhankelijke en ervaren professionals van FSV Corporate Finance. Wij begeleiden u immers op een zeer persoonlijke en voortvarende manier.

Wij brengen de door u gewenste – én bij u passende – onderneming in kaart, verzamelen informatie, wij waarderen de door u over te nemen onderneming, wij onderhandelen, stellen de intentieverklaring op, verzorgen de gehele financiering en het uitgebreide due diligence onderzoek en stellen tot slot de koopovereenkomst op. En bij dat alles hebben wij continu nauw contact met u.

Het traject van een Management buy-in is vergelijkbaar met de koop van een onderneming.

Management buy-out
Een Management buy-out proces bevat weliswaar een aantal elementen van een koop- en/of verkoopproces, maar het is nog steeds een specifiek traject. Echt een zaak voor fijnproevers waartoe het team van FSV Corporate Finance zich graag geroepen voelt. Een delicate zaak voor zowel de ondernemer als het kopende management.

Het is onze rol om u in het gehele traject te begeleiden en steeds weer die impuls te geven, die op dat moment passend is. Of het een mensenkwestie is of een zakelijk iets, wij weten steeds wat het betekent voor alle betrokkenen.

Natuurlijk werken we het gehele ondernemingsplan met u uit: wij benaderen de juiste financieringspartijen, we (bege)leiden intensief het onderhandelingsproces, we stellen de intentieverklaring op, we sturen het due diligence onderzoek aan uit en stellen tenslotte de koopovereenkomst op. En dit alles in voortdurend nauw contact met u, zonder u meer te belasten dan strikt noodzakelijk is.

 

Contact

Laat een bericht achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Niet Leesbaar ? Opnieuw captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Call Now Button